|
|||
|
cevap veremedin diğerlerine sürekli aynı şeyleri tekrarlıosun bakaıyorum sıkıştırıcam die uğraşıosun??* hayatında kaç kere RP yaptın gerçek anlamında kaç kere FRP oynadın ! Bak ssölediklerinden bile anlaşılıo tek cevap vericem sana.
|
|
||||
|
Alıntı:
burası orta dunya ve burda shaman yok malesef.crım olan bırı dıger shardlardakı gıbı 5-10 dk sonra mavi olmayacak bu bir kac saat surebılır hatta gunlerı bulabılır.suc ısleyen kısılerın sıcıllerıde guardlar tarafından tutulabılır.ayrıca guardların buyuk ıhtımalle ıstedıgı kısıyı crım yapmak ıcın komutu olabılır. demek ıstedıgım server acılmadan yaptıgınız olumsuz yorumların cogu yersız cunku bız bıseyı yaparken gerektıgınden de fazla dusunerek onu sısteme dahıl edıyoruz bu konuda endıselerınız olmasın... |
|
||||
|
Aynı cevabı verıyorum çünkü sende aynı yerdesin hala konuşmalarında bir değişiklik yok.Rp az oynadıgım dogru ama bunun nedenı işlerimin yoğun olması yoksa bilmedigimden dolayı degil eminim senden cok Fantastik kitap okumusumdur.Ve sen tavırlarını degiştirmedigin sürecede aynı tavırlarla karsılasmaya devam ediceksin sadece benden degil diger kullanıcılardanda..
|
|
||||
|
Horus arkadaşımızın açısından bakarsak haklı olduğu taraflar var fakat Guard sistemine oyun içerisinde denedikten sonra daha mantık ve kalıcı çözümler bulacağımızı umuyorum..
Ayrıca şu konuyuda belirtmek isterim. Rp'yi iyi bilip bilmemek konusunda tartışmaya gerek yok bence. Rp yi hiç bilmeyipte veya kendi çapında yarım yamalak sağdan soldan duyumlarla kendince takılan arkadaşlar var (Mesela ben). Kendi aranızda ''benim Rp senin Rp'ni döver'' tarzında atışmalar yerine yeterince bilgisi olmayan veya öğrenme niyetindeki arkadaşlara yardımcı olursanız daha fazla kaliteli ve seviyeli playerlar ile oynama şansına sahip oluruz... |
|
||||
|
olayın komıgı bız eskıden rp oynarken unı festıvallerde yok ankaradakı odtu nun duzenledıgı festlerde yada bahcesehır unıversıtesının festlerınde felan eglenmek ıcın oynardık sımdı goruyorum kı benım arabam ferrarı kızı ben kaparım muabetıne donmus
|
|
|||
|
Şu sistemle ilgili olmayan mesajların silinmesini öneriyorum. Yani ben geldim baktım 11 sayfa yazı... sistemin en son değişip değişmediğini ve gerçek önerileri okumak için baya zaman harcamam gerekecek... ve aradaki saçma mesajları da.
Yeni gelen oyuncular bu karmaşayla karşılaşmasın. Açıklanmış tek sistem olan guard sistemi şaibeli olmasın bari... |
|
||||
|
Ben bu başlıktaki resmi göremiyorum. Yetkim yokmuş! Ama çok merak ettim,Pandoranın kutusumu, serverın gizli bilgileri mi var acaba içinde? sistem ile ilgili dörüşüm ise denemeye değer olduğu. Tabi bu konudaki tecrübelerime dayanarak, bu gibi ciddi yeniliklerin meyvesini toplamak, hatta sistemi yerleştirmek oldukça ciddi bir iş. Hiç beklenmedik konularda sorunlar olabilir, 30 saniyede, bir ufak değişiklikle düzelir. Kısaca bir deneme süreci olacağı kesin. Zamanla yerleşir, çokta güzel olur diye düşünüyorum.
|
|
|||
|
ben henüz oyuna giremedim ama yinede bikaç sorum var...
- online oyuncu sayısı ne kadar "çok" ki oyuncular guard oluyorlar? - online guard yoksa ne olucak? benim tavsiyem şudur ki... mesela britainde bank ve mage evi yakınlarında eskisi gibi instant kill yapan guard sistemi olmalı... onun dışındaki diğer şehir içi alanlarda player guardlar çalışmalı... yoksa eşyasını bankaya koymaya gelen biri hemen öldürülüp lootlanabilir... player guardlar ne kadar at üzerinde olsalar da guard isteğini görüp bankaya gelene kadar crim kişi gz den çıkıp gidebilir... ayrıca guardların para kazanma yöntemi de öldürülen kişinin eşyalarını öldürenden alıp öldürülenene verildiğinde para kazanması olmalı... |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|